App Start Contest 2017.

Prijavi se i stvori svoju vlastitu aplikaciju!

Ne propusti priliku i prijavi se na jedno od vodećih studentskih natjecanja u izradi mobilnih i web aplikacija, App Start Contest,  poznatiji pod nazivom - ASC! Ako imaš ideju i oduvijek si ju želio realizirati, onda je ovo prava prilika za tebe. Natjecanje povezuje studente s uspješnim hrvatskim IT tvrtkama i potiče razvoj vlastitih ideja. Prijaviti se mogu svi redovni i izvanredni studenti Republike Hrvatske iz raznih područja interesa, pojedinačno ili u timovima do 5 članova. Za pojedince organiziramo i tzv. 'burzu' na kojoj se možete povezati sa studentima raznih fakulteta, te s njima stvoriti svoj dobitni tim. Sve što trebate je ispuniti 'Prijavu za natjecanje' na našoj web stranici, te izraditi aplikaciju prema vlastitoj ideji.

Imaš priliku dobiti i korisne savjete od vodećih ljudi iz toga područja. Dajemo ti priliku da proširiš svoje znanje jer tijekom cijelog natjecanja organiziramo razna predavanja i radionice u suradnji s našim partnerima koji će sa svojim znanjem i iskustvom pomoći pri izradi mobilne i web aplikacije tvog tima. Ove godine ponosno ističemo naše partnere Infobip, Undabot, Five, COMBIS, Microblink, Nanobit i Zagrebačku banku.

Svi natjecatelji imaju i mogućnost upisati vještinu "Natjecanje u izradi aplikacija za pokretne uređaje" koja nudi studentima priliku za stjecanje znanja iz područja IT-a, dizajna i ekonomije potrebnih za izradu različitih tehničkih rješenja za mobilne i web platforme. Vodeći studente kroz čitav ciklus izrade takvog projekta, cilj vještine je razviti njihovu kreativnost, smisao za poduzetništvo, sposobnost rada u timu te ih upoznati s potrebnim tehnologijama. Uspješno predanim završnim rješenjem mogu ostvariti 4 ECTS. Vještinu mogu upisati svi natjecatelji, ne nužno samo studenti FER-a.

Uz sve što smo naveli, treba spomenuti i ne manje važne novčane nagrade koje dobivaju najbolji timovi.

1.mjesto: 20.000

2.mjesto: 13.000

3.mjesto: 7.000

Najbolji dizajn: 3.000

Najbolja prezentacija: 1.000

Stoga ne propusti ovu priliku gdje možeš upoznati ljude iz poznatih IT poduzeća te steći iskustvo koje čini razliku na razgovoru za posao!

Ako još nisi siguran ili ti nedostaje  motivacije pridruži nam se 26.1. u 16h u dv B1 na FER-u na službenom otvaranju ovogodišnjeg ASC-a!

Sve ostale informacije koje te zanimaju možeš saznati na našoj Facebook i web stranici. Također upit možeš poslati i na asc@estudent.hr.

Veselimo se prijavama!

Go to top