BEST jesenski stručni seminar

Želiš još putovati prije nego počne nova akademska godina i vratiš se svakodnevnim obavezama? Ako je odgovor na ovo pitanje da, onda ti BEST nudi savršenu priliku! 
Prijavi se na BEST jesenski stručni seminar, nauči nešto novo, upoznaj zanimljive ljude i provedi 10 nezaboravnih dana u nekom od predivnih europskih gradova! 

Prijave su počele i traju do 12.05.2019., a sve što trebaš je poslati motivacijsko pismo i odgovoriti na 3 pitanja. Listu seminara možeš naći na:https://www.best.eu.org/courses/list.jsp gdje odabireš destinacije i teme koje ti se najviše sviđaju.

Prijaviti se mogu studenti Sveučilišta u Zagrebu, a za cijenu se ne trebaš brinuti jer upada u studentski budžet i iznosi max. 20 eura! Ona pokriva smještaj i hranu tijekom cijelog seminara, dok se za put moraš pobrinuti sam.
Ako pak brineš kako napisati dobro motivacijsko pismo, BEST Zagreb će organizirati radionicu koja će se održati na FER-u 25. travnja 2019. u 19 sati na kojoj možeš čuti naše savjete i pitati sve što te zanima.

Za prijavu slijedi ove jednostavne korake:
1) Napravi korisnički račun na best.eu.org
2) Istraži ponuđene seminare na https://best.eu.org/courses/list.jsp
3) Odaberi lokaciju (možeš prijaviti do tri seminara) i pritisni Apply!
4) Napiši motivacijsko pismo (kratko i neformalno - čitat će ga tvoji kolege studenti, pokušaj se istaknuti i nasmijati ih!)
5) Pošalji mail na: patricija.ivos@best.hr sa svojim imenom i prezimenom te sliku indexa (prva strana i strana s upisanom tekućom godinom studija) ili screenshot Studomata. Tako ćemo utvrditi da si student i tvoj će se račun validirati te će tvoja prijava postati valjana.

Više informacija možeš naći na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/BESTZagreb/, a možeš baciti oko i na web stranicu http://www.best.hr/en/home/.
Ako imaš bilo kakvih pitanja ili nedoumica, javi se na: patricija.ivos@best.hr

Go to top