Doktorski studij - poziv na predlaganje novih naprednih kolegija

Poštovane kolegice i poštovani kolege,

Pozivam sve zainteresirane, koji sljedeće akademske godine (2018/2019) žele predavati na doktorskom studiju matematike, da mi do 14.5.2018. dostave svoje prijedloge kolegija (naslov, predavač(i), broj sati predavanja (30 ili 60), sadržaj i popis literature, na hrvatskom i engleskom jeziku). Molim koristite obrasce za prijavu koji su u prilogu ove obavijesti.
Prijedloge treba poslati na adresu drmac@math.hr i u referadu kolegici Kseniji Pušić (ksenija@math.hr).

Podsjećam da su osnovni (pristupni) kolegiji Analiza, Parcijalne diferencijalne jednadžbe, Vjerojatnost, Algebra, Numerička analiza, Gemetrija i topologija. Stoga molim zavode koji su najbliži matematičkim disciplinama iz kojih imamo pristupne ispite (ali i sve ostale zaintresirane) da predlože predavače iz osnovnih kolegija za iduću akademsku godinu. (Ova lista osnovnih kolegija se mijenja s četverogodišnjim periodom, i nova lista će biti utvrđena za period od a.g. 2019/2020. Ako neko smatra da postoje dobri razlozi da se toj listi već u sljedećoj godini doda neki novi kolegij, molim da mi javi.)
Također, molim zavode koji imaju prijedloge promjena ispitnih povjerenstava za osnovne kolegije da mi ih dostave do 14.5.2018.

Unaprijed se zahvaljujem.

Srdačan pozdrav

Prof.dr.sc. Zlatko Drmač, voditelj studija

Go to top