DORS/CLUC 2016

DORS/CLUC, Dani otvorenih računarskih sustava / Croatian Linux Users' Conference, je najstarija i najveća regionalna konferencija na temu slobodnog softvera, otvorenog koda, otvorenih normi i operacijskog  sustava Linux.

Organiziraju je neprofitne udruge HrOpen i HULK koje već 23 godine u Hrvatsku dovode najznačajnija imena opensource zajednice te promiču primjenu otvorenih tehnologija. Ovogodišnje izdanje traje od 11. do 13. svibnja, a na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu okupit će brojne entuzijaste i stručnjake opensource tehnologija.

Kroz tri dana odličnih predavanja, zanimljivih radionica i zabavnih druženja, DORS/CLUC je mjesto na kojem se susreću hakeri, mala i srednja poduzeća, velike tvrtke, ali i predstavnici javnog sektora razmjenjujući iskustva te ističući prednosti i mogućnosti otvorenih sustava.

I ove godine DORS/CLUC poziva studente da besplatno sudjeluju na konferenciji. Sve što je potrebno učiniti je registrirati se putem posebnog linka na adresi: http://2016.dorscluc.org/registration/std/PMF/2016/

Za PMF je osigurano 20 besplatnih kotizacija. Ukoliko je broj besplatnih potrošen, registracija je još uvijek moguća odabirom Student+ akreditacije s kojom uz iznos od 50 kuna dobivate i konferencijsku majicu!

Za djelatnike PMF-a pružamo mogućnost sudjelovanja po povlaštenoj kotizaciji putem linka na adresi: http://2016.dorscluc.org/registration/acd/PMF/2016/

Bez obzira da li ste početnik ili iskusni član slobodnog softvera i otvorenih tehnologia vjerujemo da će vam DORS/CLUC pružiti tri dana puna zanimljivih predavanja, informacija i networkinga.

Sve detaljne informacije o konferenciji će biti dostupne na http://2016.dorscluc.org/ .

Go to top