ERASMUS+ natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja ak. god. 2018./2019. - programske zemlje

Raspisan je Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja te za dolazak nenastavnog osoblja iz tvrtki izvan RH u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 - Projekti mobilnosti unutar programskih zemalja (KA103) u ak. god. 2018./2019. za aktivnosti:

·         podučavanje (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica te nenastavno osoblje iz tvrtki izvan RH)

·         kombinirana aktivnost podučavanja i osposobljavanja (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica)

·         osposobljavanje (nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica).

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Sveučilište u Zagrebu, http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/erasmus-natjecaj-za-mobilnost-nastavnog-i-nenastavnog-osoblja-u-ak-god-20182019-programske/.

Osobe koji se žele prijaviti na ovaj natječaj, a ispunjavaju uvjete navedene u natječaju, trebaju ispuniti online prijavu i dostaviti potrebnu dokumentaciju s naznakom „Natječaj za Program ERASMUS+ – (ne)nastavno osoblje, ak. god. 2018./19. – programske zemlje KA103“ na adresu: Sveučilište u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14, 10000 Zagreb sa zaključno 7. lipnja 2018.

Sastavnice zainteresirane za prihvat nenastavnog osoblja iz tvrtki izvan RH u svrhu podučavanja dostavljaju prijedloge na gore navedeni način, a sukladno Natječaju.

Kako se prijave dostavljaju direktno na Sveučilište, a u njima se traže dokumenti koje treba potpisati i netko s institucije,
molimo sve zainteresirane kandidate da se jave u Ured za međunarodnu suradnju PMF-a kako bismo im pomogli u prikupljanju potpisa i sastavljanju svih dokumenata.

Go to top