Infobip - stručna praksa

Tvrtka Infobip d.o.o. organizira stručnu praksu koja će se odvijati u Campusu Pangea u Vodnjanu, ali i drugim lokacijama u Republici Hrvatskoj i regiji:

  • Dev Campus (trajanje 10 tjedana) - polaznici će naučiti osnove programskih jezika, osnove kvalitetnog dizajniranja softverskih projekata, naš tooling, cijeli project lifecycle od prvog kreiranja projekta pa do uspostavljanja potpunog produkcijskog servisa sa svime što to donosi (alerting, monitoring, high availability / load balancing, itd). Planirani početak prakse je 25.02.2019., a rok za prijave 07.02.2019. (samo Hrvatska). Link za prijavu.
  • Presales Engineering Internship (trajanje 2,5 tjedna) - polaznici će dobiti priliku upoznati naše servise, protokole i tehnologije, kao i način komunikacije i pristupa velikim klijentima (kako razumijeti klijenta te kako izraditi tehnička rješenja koja zadovoljavaju korisnikove poslovne potrebe) te da razumiju koja je dodana vrijednost jednog inžinjera u poslovnom okruženju. Planirani početak prakse je 10.03.2019., a rok za prijave 07.02.2019. (Hrvatska & BiH). Link za prijavu.

Za dodatne informacije o programu Dev Campus možete kontaktirati Katarina.Lovrencic@infobip.com, a za dodatne informacije o programu Presales Engineering Internship Sara.Plavljanin@infobip.com.

Go to top