JAVNI POZIV ZA IZBOR STUDENTSKIH PREDSTAVNIKA U FAKULTETSKO VIJEĆE PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKOG FAKULTETA I VIJEĆA ODSJEKA

Studentski zbor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane studentice i studente koji žele postati članovi fakultetskog vijeća ili vijeća pojedinog odsjeka da se jave na mail studentski.zbor.pmf@gmail.com.

Javni poziv se otvara 25. rujna u 12:00, a traje do 6. listopada u 12:00. Naslov maila kojim se prijavljujete treba biti „Prijava za studentskog predstavnika“.

Unutar maila potrebno je naglasiti prijavljujete li se za fakultetsko vijeće Prirodoslovno-matematičkog fakulteta ili za vijeće odsjeka.

Student/ica može biti studentski predstavnik u vijeću odsjeka, samo ukoliko je upisan/a na taj odsjek (napomena za studente koji studiraju dvosmjerne studije: može se biti predstavnik samo na onom odsjeku u kojem je proveden upis u referadi).

Sastavni dio prijave je motivacijsko pismo, potvrda o upisu u akademsku godinu 2019./2020. s prijepisom ocjena. Dodatni dio prijave je životopis.

Nepotpune ili neispravne prijave se neće razmatrati. Studentski zbor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta će na prvoj sjednici po završetku javnog poziva imenovati studentske predstavnike u fakultetsko vijeće i vijeća odsjeka. 

            U Zagrebu, 24. rujna 2019. godine

Luka Jukić,
Predsjednik Studentskog zbora PMF-a

Go to top