Natjecanje Mozgalo – prijave i predstavljanje ovogodišnjeg zadatka

Otvorene su prijave za četvrto po redu natjecanje Mozgalo. Mozgalo je prvo i jedino studentsko natjecanje u Republici Hrvatskoj u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja. Prijave su otvorene do 15.3.2017., a prijaviti se mogu svi studenti iz Republike Hrvatske. Dolazak u Zagreb je obavezan samo za natjecatelje koji uđu u finale zbog prezentacije rješenja pred stručnim žirijem. Tijekom natjecanja studenti imaju priliku steći mnoga praktična znanja te se povezati s partnerima projekta i osvojiti novčanu nagradu iz fonda od 24 000 kuna.
Ciljevi natjecanja su promicanje edukacije i stjecanje praktičnih znanja iz područja računalnih znanosti, statistike, ekonometrije i matematike te poticanje studenata na analitičko razmišljanje i samostalno razvijanje kreativnih rješenja stvarnih problema u različitim industrijama.
Samo natjecanje traje dva mjeseca i u tom periodu se održavaju radionice s temama koje mogu pomoći sudionicima natjecanja da razviju bolje i potpunije rješenje te
konzultacije na kojima mogu postaviti konkretna pitanja predstavnicima Srebrnih partnera koja će im pomoći u kreiranju njihovog rješenja. Napominjemo da se sve radionice i predavanja snimaju, te da su dostupna online.
Uvodno predavanje i predstavljanje teme će se održati 13.3.2017. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva,a sami početak natjecanja je 16.3.2017.
Prijaviti se možete na ovom linku, a više informacija o samom natjecanju možete pronaći na web stranici. Također, sve bitne informacije vezane uz natjecanje možete pratiti i na Facebooku.
Ovogodišnji Srebrni partneri su Zagrebačka banka, INA, Infobip, ReversingLabs, Microblink, Adacta, SV group, dok su Brončani partneri C&I te Jane Street.

Go to top