Obilježavanje 70. godišnjice MFL-a

Povodom sedamdeset godina izlaženja Matematičko-fizičkog lista (MFL), Uredništvo lista s Hrvatskim matematičkim društvom (HMD), Hrvatskim fizikalnim društvom (HFD), Institutom za fiziku (IF), Agencijom za odgoj i obrazovanje (AZOO), Institutom Ruđer Bošković (IRB), Matematičkim i Fizičkim odsjekom Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (MO i FO PMF) te Fakultetom elektrotehnike i računarstva (FER), a sve pod pokroviteljstvom Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU) organizira obilježavanje 70. godišnjice MFL-a. 

Okrugli stol na temu:  Matematičko-fizički list, jučer, danas, sutra održat će se u ponedjeljak, 21. rujna 2020. u 14h u Bijeloj vijećnici na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te će biti virtualno popraćen putem Google Meet platforme na https://meet.google.com/nwd-dnzn-smx

Fizičari organiziraju i stručni skup za nastavnike u petak 18. rujna 2020. pod naslovom: Relevantna područja moderne fizike kroz 70 godina izlaženja Matematičko – fizičkog lista virtualno putem Google Meet platforme. Prijave za skup primaju se putem portala http://ettaedu.azoo.hr/.

 

Za organizatore skupa

dr.sc. Petar Popčević (ppopcevic@ifs.hr)

Berti Erjavec, prof (berti@ifs.hr)

dr.sc. Ana Smontara (asmontara@ifs.hr)

Gordan Pihač, prof (gordan.pihac@azoo.hr)

prof. dr. sc. Vesna Županović (vesna.zupanovic@fer.hr)

Go to top