Otključaj svoju budućnost uz AEGEE-Zagreb u četvrtak 12.10. u 18:00 u dvorani A001

Udruga studenata Europe AEGEE-Zagreb vas poziva na predstavljanje svojih aktivnosti u četvrtak 12.10. od 18:00 sati u dvorani A001 Matematičkog odsjeka PMF-a. 
 
AEGEE-Zagreb je jedna od lokalnih podružnica AEGEE-a, najveće interdisciplinarne udruge mladih u Europi. AEGEE / European Students' Forum promiče integraciju, mobilnost i komunikaciju između mladih iz cijele Europe uz naglasak na interkulturalnu razmjenu i neformalno obrazovanje kroz tematske projekte, ljetne škole, panel diskusije, konferencije, radionice, jezični cafe i mnoge druge aktivnosti! 
 
Svi studenti i mladi u dobi od 18 - 30 godina su dobrodošli u udrugu tijekom cijele godine, a svi naši događaji u Europi (kojih je godišnje preko 200) su otvoreni isključivo za članove udruge pa je sve što trebaš napraviti - učlaniti se i započeti svoju AEGEE avanturu! :) 
 
Saznaj više o nama na jednom od predstavljanja Udruge ili putem naše Facebook stranice: https://www.facebook.com/aegee.zagreb/ ili putem naše web stranice: http://aegee-zagreb.com/hr/ 
 
 
Pridruži nam se i otključaj svoju budućnost!
Go to top