Počele prijave za studentsko natjecanje Mozgalo

Mozgalo, jedino studentsko natjecanje u Republici Hrvatskoj na području Big Data rješenja koje organizira udruga eSTUDENT, uspješno nastavlja svoje djelovanje već šestu godinu. Nakon uspješno održanog motivacijskog predavanja u siječnju na temu Styria.AI – lessons learned iz perspektive jednog data scientista koje je održao Bartol Freškura, 4. ožujka počinju prijave za studente i traju do 17. ožujka. Prijaviti se mogu svi studenti u timovima od minimalno dva i najviše četiri člana, a prijaviti se možete na linku.

Cilj natjecanja je edukacija, stjecanje praktičnih znanja u analizi velikih količina podataka te promoviranje data science kao zanimanje budućnosti. Osim prilike da se stekne iskustvo, natjecateljima se omogućuje povezivanje s partnerskim poduzećima kao i predavanja, radionice, mentorstva i online edukativni sadržaji.

Nagradni zadatak zadaju Adacta i Raiffeisen Bank te najuspješnije studente čeka bogati nagradni fond (14 tisuća kuna za prvo mjesto, 10 tisuća kuna za drugo, 6 tisuća kuna za treće i 1000 kuna za najbolju prezentaciju). Uz Adactu kao Zlatnog partnera, studenti mogu očekivati i potporu Srebrnih partnera: A1, Megatrend, Microblink, Neos, ReversingLabs i Brončanih partnera: FIVE, Infobip, Jane Street, Mediatoolkit, Nanobit, Koios.

Za više informacija o natjecanju pratite Facebook stranicu.

Go to top