Poziv na predstavljanje programa stipendiranja tvrtke Atos Hrvatska

Tvrtka Atos Hrvatska poziva na predstavljanje programa stipendiranja studenata diplomskih sveučilišnih studija Računarstvo i matematika te Matematička statistika. Predstavljanje tvrtke i programa suradnje s Prirodoslovno-matematičkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu održat će se u četvrtak, 15. studenog, u predavaonici A002, s početkom u 17 sati. 

Atos Hrvatska dio je Atos SE (Societas Europe) grupacije koja je globalni lider na području digitalne transformacije s oko 120.000 zaposlenih u 73 zemlje svijeta, a godišnje ostvaruje oko 13 milijardi eura prihoda. U Hrvatskoj s više od 250 zaposlenika u Zagrebu, Osijeku i Splitu, djelujemo na područjima Big Data, Cybersecurity, High Performance Computing i Digital Workplace te isporučujemo Cloud usluge, Infrastructure & Data Management, Business & Platform rješenja.

Korištenjem najmodernijih tehnologija, digitalnom stručnošću i industrijskim znanjem Atos podržava digitalnu transformaciju korisnika na različitim tržišnim područjima: obrana, financije, zdravstvo, proizvodni sektor, mediji i komunalne usluge, javni sektor, trgovina, telekomunikacije i promet.

Go to top