Provjera podataka za dodjelu STEM stipendija

Obavještavamo Vas da je Ministarstvo znanosti i obrazovanja u svrhu provedbe dodjele državnih STEM stipendija u akademskoj godini 2019./2020. svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti na adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr uputilo obavijest s uputama za provjeru podataka. 

Provjera podataka traje od ponedjeljka, 21. listopada 2019. godine, do ponedjeljka, 28. listopada 2019. godine, do 12:00 sati.

Pozivaju se studenti, bez obzira jesu li primili obavijest MZO-a e-mailom ili ne, da provjere ispravnost svojih podataka o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature na sljedećoj poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/.

Ukoliko primijetite da podaci u aplikaciji nisu ispravni vezano uz broj ECTS bodova i prosjek ocjena, obratite se Uredu za studente. Ukoliko podaci o rezultatima državne mature nisu ispravni, obratite se Ministarstvu znanosti i obrazovanja na stem-stipendije@mzo.hr.

Studenti koji nisu primili e-mail MZO-a s uputama za provjeru podataka jednako konkuriraju za STEM stipendiju.

Detaljne informacije o državnim STEM stipendijama možete naći na mrežnim stranicama MZO-a i na Facebook stranici Državne STEM stipendije.

Go to top