Upisi u akademsku godinu 2019./20.

Upisi studenata preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija obavljat će se od 9. do 27. rujna u Uredu za studente od 11 do 13 sati.

Molimo studente da prije upisa provjere na studomatu imaju li upisane ocjene iz svih položenih predmeta. Upis se ne smije obaviti dok ne budu upisane SVE ocjene.

Studenti preddiplomskih i integriranog studija upisuju se putem studomata, a nakon toga predaju indeks i potvrdu o uplati 130 kn za troškove upisa u Uredu za studente. Za predmete koje ne mogu upisati putem studomata predaju molbu za upis. Obrasci su dostupni na web stranici Nastava/Obrasci za molbe.

Studenti koji će ove akademske godine završiti preddiplomski studij trebaju predati indekse u Ured za studente do 13. rujna.

Studenti diplomskih studija također upisuju putem studomata predmete koje mogu upisati, a pored toga sve predmete navode na upisnom listu i predaju ga zajedno s indeksom i potvrdom o uplati 130 kn za troškove upisa u Uredu za studente. Upisni listovi dostupni su na web stranici Nastava/Obrasci za molbe.

Studenti koji upisuju kolegij Diplomski rad odabiru temu na studomatu te u Uredu za studente predaju ispunjen obrazac za prijavu teme diplomskog rada (dostupan na web stranici Nastava/Diplomski rad i diplomski ispiti) s potpisom voditelja rada.

Studenti koji plaćaju participaciju u troškovima studija moraju podmiriti sve obaveze prije upisa u iduću akademsku godinu. Molimo vas da potvrdu o uplati dostavite u Urudžbeni zapisnik barem dva dana prije nego što dođete na upis. Podaci o plaćanju objavljeni su na web stranicama: https://www.math.pmf.unizg.hr/hr/podaci-o-plaćanju

Nakon upisa u novu akademsku godinu nije moguće tražiti mirovanje studija za prethodnu godinu/semestar. Molimo da upis obavite u navedenom roku. Molba za naknadni upis plaća se 400 kn.

 

doc. dr. sc. Slaven Kožić

Pomoćnik pročelnika MO za nastavu

Go to top