Upisi u akademsku godinu 2020./21.

Upisi studenata preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija obavljat će se od 21. rujna do 6. listopada.

Za troškove upisa potrebno je uplatiti 130 kn (uplatnicu nije potrebno dostavljati Uredu za studente).
U pozivu na broj obavezno navesti 604070-103-OIB STUDENTA.

Molimo studente da prije upisa provjere na studomatu imaju li upisane ocjene iz SVIH položenih predmeta. Upis se ne smije obaviti dok ne budu upisane SVE ocjene.

Studenti preddiplomskih i integriranog studija upisuju se putem studomata.
Za predmete, koje ne mogu upisati putem studomata, skeniranu molbu za upis trebaju poslati e-mailom na adresu pisarnica@math.hr.
Obrasci su dostupni na web stranici Nastava/Obrasci za molbe.

Studenti diplomskih studija također upisuju putem studomata predmete koje mogu upisati, a pored toga sve predmete navode na upisnom listu i ukoliko nemaju dodatnih molbi, skenirani upisni list šalju e-mailom na adresu referada@math.hr, a ako imaju i molbu, skenirani upisni list, skeniranu molbu i potvrdu o uplati naknade za rješavanje molbe šalju e-mailom na adresu pisarnica@math.hr.
Upisni listovi dostupni su na web stranici Nastava/Obrasci za molbe.

Studenti, koji upisuju kolegij Diplomski rad, e-mailom (prema gore navedenom postupku) trebaju poslati i skeniran ispunjen obrazac za prijavu teme diplomskog rada (dostupan na web stranici Nastava/Diplomski rad i diplomski ispiti) s potpisom voditelja rada.

Nakon upisa u novu akademsku godinu nije moguće tražiti mirovanje studija za prethodnu godinu/semestar. Molimo da upis obavite u navedenom roku. Molba za naknadni upis plaća se 400 kn.

Za komunikaciju koristite e-mail adresu dodijeljenu na Matematičkom odsjeku.

Go to top